astana-view

«Кондитер» курсы бойынша тәжірибелік сабақтар

2025 жылғы 09 Маусым
- Ұлытау облысы
80 просмотров

«Кондитер» курсының маңызды бағыттарының бірі — ашытқылы және ашытқысыз қамыр илеу мен дайындау тәсілдерін үйрену болды.
 

Тәжірибелі кондитер мамандарының жетекшілігімен қатысушылар қамырды илеудің және өңдеудің түрлі әдістерін меңгерді. Гүлжан Табулганова бұл дағдылардың маңыздылығын атап өтті: 

—Қамырмен жұмыс істеу бойынша білім — кондитерлік саланың негізі. Қамырды дұрыс илеу және оның құрылымын түсіну — табысты кондитер болудың кепілі. 

Курс аясында қатысушылар әртүрлі пицца мен тоқаш түрлерін дайындауды да үйренді.


Еншілес ұйымдар

Серіктестер